Pînzaru, Natalia2023-05-122023-05-122023Pînzaru, Natalia. Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării pastelor făinoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă / Natalia Pînzaru ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2023. – 10 p. : tab. – Bibliogr.: p. 10.roAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalPrepararea pastelor făinoaseFrămîntarea aluatuluiUscarea aluatuluiAnaliza calității semifabricatelorCurriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării pastelor făinoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţăOther