Talpă, SergheiCeşko, Tatiana2023-05-122023-05-122022Talpă, Serghei. Curriculum la unitatea de curs Analiza fizico-chimică a alimentelor și ambalajelor : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă/ Serghei Talpă, Tatiana Ceşko ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2022. – 12 p. : tab. – Bibliogr.: p. 11-12.roAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalTehnologia produselorCompoziţia produselor alimentareStandarde tehniceMetrologieCurriculum la unitatea de curs Analiza fizico-chimică a alimentelor și ambalajelor : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţăOther