Suslenco, Alina2024-04-242024-04-242024Suslenco, Alina. Curriculum la unitatea de curs Managementul întreprinderii : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tebnologii de fabricare şi prelucrare : Codul şi denumirea domeniului de formare profesională: 072l.2 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă / Alina Suslenco ; Univ. de Stat "Alecu Russo" din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Econ. și ale Mediului, Catedra de științe econ. – Bălţi : [S. n.], 2024. – 17 p. : tab. – Bibliogr.: p. 16-17.roAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalEtapele managementuluiEvoluţia managementuluiCurriculum la unitatea de curs Managementul întreprinderii : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tebnologii de fabricare şi prelucrare : Codul şi denumirea domeniului de formare profesională: 072l.2 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăOther