Beşliu, Vitalie2023-05-022023-05-022023Beşliu, Vitalie. Curriculum la unitatea de curs „Studiul și tehnologia materialelor” : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă / Vitalie Beşliu ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2023. – 12 p. : tab. – Bibliogr.: p. 11-12roAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalMateriale în industria alimentarăProprietăţile materialelorAliaje metaliceAliaje neferoaseCurriculum la unitatea de curs „Studiul și tehnologia materialelor” : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţăOther