Hîrbu, ArefaTopală, Pavel2024-03-052024-03-052023Hîrbu, Arefa. Curriculum universitar la unitatea de curs "Fizica aplicată" : Ciclul I, studii superioare de licenţă. Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare. Codul şi denumirea specialităţii: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare. Codul şi denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor. Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă / Arefa Hîrbu, Pavel Topală ; Univ. de Stat "Alecu Russo" din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului Catedra de ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [S. n.], 2023. – 10 p. – Bibliogr.: p. 10.Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalFizică aplicatăOscilaţii armoniceProprietăţi fizico-chimiceTermodinamicăCurriculum universitar la unitatea de curs "Fizica aplicată" : Ciclul I, studii superioare de licenţă. Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare. Codul şi denumirea specialităţii: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare. Codul şi denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor. Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţăOther