2022-04-182022-04-182022Manualul programului de studiu 721.2 Tehnologia produselor alimentare – nivelul 6 ISCED : Domeniul general de studiu 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Domeniul de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Forma de organizare a învățământului: învățământ cu frecvență : Numărul total de credite 240 ECTS / Univ. de Stat "Alecu Russo" din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Econ. și ale Mediului, Catedra de științe fizice și inginerești. – Bălţi : [s. n.], 2022. – 223 p. : tab. – Bibliogr. la sfîrșitul fișelor.roAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalTehnologia produselor alimentareFișe ale unităților de cursManualul programului de studiu 721.2 Tehnologia produselor alimentare – nivelul 6 ISCED : Domeniul general de studiu 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Domeniul de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Forma de organizare a învățământului: învățământ cu frecvență : Numărul total de credite 240 ECTSOther